Timeplan høst 2023


TID MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG LØRDAG SØNDAG
10.00 Spinning ApD Spinning ApD
10.30
11.00 Thai Chi  ApD
14.00 Tromsø Hockey
16.15 Breivang (Privattime)
16.30 Hjertetrening Hjertetrening
16.45
17.45 YOGA LATES
18.00 Tekn. Bureau (Privattime) Arabisk Forening (Privattime)
19.00 Spinn Styrke

 Timebestilling gruppetimer

Timebestilling samme uke og senest 2-to timer før økten starter.

Har du bestilt time men ikke kan delta, må du snarest av-melde din plass, slik at andre får tilgang til timen.

Påmelding med navn og økt til: time@trts.no eller pr. tlf. 77659300

Foreløpig timeplan 2023.

😊 Vel møtt til trening 😊

 TYPE ØKT


HJERTETRENING Er du, eller har du vært hjertesyk, eller er du i faresonen for å bli det? Da er dette økten som vil bedre din helse. Økten kjøres av dyktige fysioterapeuter fra UNN. Passer for de helt utrente, mosjonister og de som er litt trente. Ca. 60 min.
YOGA FLYT / YinYang Dynamisk time med enkle Yoga øvelser i starten. Styrke for hele kroppen med hovedfokus på mage og rygg. Balanse, flyt, pust og avspenning. Helhetlig trening som øker bevegeligheten, gir velvære og bedre kroppsholdning. Ca. 60 min.
YOGA LATES  Dynamisk time med enkle Yoga og pilatesøvelser i starten. Styrke for hele kroppen med hovedfokus på mage og rygg. Balanse, flyt, pust og avspenning. Helhetlig trening som øker bevegeligheten, mindfulness, gir velvære og bedre kroppsholdning. Ca. 60 min.
SPINNING Flott spinntime med bakker, intervaller og litt tempo. Passer for alle. Ca. 60 min.
LANGSPINN Langsykkeløkt med oppvarming, intervall og styrketråkk. Trenes i soner som gir god utholdenhet og forbrenning. Denne økten passer alle. Ca. 90-120 min.
SPINN STYRKE Tung viderekommen spinn og styrketrening som har med alle elementer. Her får du en komplett økt. Ca. 90 min.
CROSSTRAININ 60 Crosstraining er en kondisjon -og styrkebasert time, som har varierende innhold fra gang til gang. Økta har en kort innledning til dagens øvelser, etterfulgt av noen minutter dynamisk oppvarming. Øvelsene kjøres i forskjellige intervaller etter tidsstyring, så her følger du eget tempo. Vi bruker egenvekt og ekstra belastning etter form. Motiverende og inspirerende time, trygg trening med god veiledning.
Timen passer perfekt for deg som vil ha variasjon og utfordringer under en treningsøkt.
Intensitet 100 %
Koreografi 0 %
Utholdenhet 75 %
Styrke 100 %
Fleksibilitet 25 %
Balanse 25 %