Om oss

Tromsø Treningssenter ble etablert 6. august 1992 og hadde 30 årsjubileum i 2022.

Tromsø Treningssenter har hele tiden vært drevet av ildsjelen og eier Oddvar Pedersen. ( Selvfølgelig med god hjelp av sine ansatte). Det har vært mange tunge tak for å få Tromsø Treningssenter til det det er i dag, men så kan vi da også med stolthet si at senteret fremstår som et topp moderne utstyrt treningssenter som er ”med i tiden”.

Tromsø Treningssenter holder i dag til i moderne lokaler i Fløyahallen. Vi disponerer ca. 800 kvm. over to plan og har ca. 800 medlemmer. Vi tilbyr vekttrening på maskiner og frivekter med topp moderne treningsutstyr fra Hammer Strenght, Techno Gym, Life Fitness, Cybex og Casall. Vi tilbyr også gruppetimer i sal med eks. Spinning, Spinn Styrke, Langspinn, Crosstraining, Hjertetrening, Yoga, Thai Chi og forskjellige typer bedriftstreninger.

Kundegruppen er relativt ”voksen” da det er mange bedrifter som har avtale her for sine ansatte. Senteret har også god og gratis parkering til sine medlemmer.

Vi mener å ha satt en standard med et rikholdig utvalg på treningsutstyr av høy kvalitet, forskjellige typer aktiviteter, samt hyggelige instruktører og øvrig personale med høy kompetanse og lang erfaring.

Vi har lagt stor vekt på renhold og trivsel, det er også lagt stor vekt på at alle som besøker oss kan trene i de klærne de trives best i, bruke de gamle joggeskoene, eller rett og slett bare noe du fant som passet i farta. Skal godt og trivelig miljø skapes mellom mennesker på et treningssenter, må man få komme som man er!

Det å være medlem hos oss gir ikke bare positive opplevelser i forhold til egen fysikk og helse, men også det sosiale i å møte nye mennesker, lære litt om trening og kosthold.

 

Det kan bli den dagen alt ble til det bedre!!

Velkommen til oss!

VIKTIGE REGLER SOM GJØR DET TRYGT OG HYGGELIG Å TRENE HOS OSS!

 1. Trekk ALLTID medlemskort når du kommer for å identifisere deg og ditt medlemskap, samt for Covid-19 sporing dersom nødvendig.
 2. Det er IKKE tillatt å slippe inn andre uten at det er klarert med oss.
 3. Tren KUN dersom du er frisk og uten symptomer.
 4. Spray des. middel på et trekk papir, å tørk av utstyr og berøringspunkter etter bruk.
 5. Det er påbudt med rene innesko.
 6. Barn under 16 år har ingen adgang i salene, men vi tilbyr trening sammen med foresatt eller idrettstrener for aldersgruppen 14-16 år.
 7. Det er kun tillatt med drikke i flasker med kork eller tropp i salene.
 8. Ta med eller kildesorter flasker etter treningslutt.
 9. Rydd alltid vekter og evt. utstyr etter bruk.
 10. Det er ikke tillatt å bruke snus på senteret.

MEDLEMSFORDELER:

 1. GRATIS WiFi
 2. Gratis kaffe, varm sjokolade og andre varme drikker.
 3. Gratis og god parkering
 4. Torshov Sport Tromsø – 15% på alt av løpesko og treningsklær